Kedves Fotós Barátunk!

A Photobalance Stúdió egy olyan családias hangulatú fotózási helyszín, mely bensőségességével, emberközeli bájával, folyamatos segítséget nyújtó, hozzáértő asszisztenciával, tökéletes alkotó környezetet kínál a modell- és glamourfotózáshoz.

A nagy műterem 50 négyzetméteres területén, változatos falfelületeken és variálható hátérrendszereken túl (téglafal, tapétás fal, fekete sarok, vintage fal, rács) találkozhatunk az 5 méter széles, hatalmas fehér háttérrel, mely egy különleges kialakítású holkerrel rendelkezik, valamint egy közel 3 méter magas LED fallal, mely számos további kreatív megvalósítást kínál.

A klimatizált teremben számos kellék, kiegészítő  áll rendelkezésre a tökéletes kép elkészítéséhez (fotelek, kanapék, anyagok, baldachinos ágy, stb.)

A kis műterem 25 négyzetméter alapterületű, mely rövidebb mini fotózások ideális helyszíne is lehet: egy-egy babafotózás, egy családi emlékkép, egy kis portfólió, néhány kép gyorsan…

A kis stúdió egy modell - egy sminkes - egy fotós hármasnak a legideálisabb. 
Itt is van fehér sarok, fekete és szürke háttér, vintage fal, tapétázott felület és sok-sok kellék. Nem szabad a kis stúdióban nagyobb létszámú fotózásokat, workshopokat, egymást követő családi mini-fotózásokat tartani, mert sajnos itt nincs elég hely a várakozásra.
A kis stúdióhoz nem tartozik külön öltöző helyiség, a mosdó pedig közös a nagy stúdióéval.

A pincehelyiség is izgalmas, inspiratív környezettel várja az ide látogatókat. A surló fényben harsogó hatalmas mészkövek, az ódon berendezések, a hely archaikus hangulata, különleges lehetőséget nyújt bevállalós fotósoknak és modelleknek, egy változatos képsorozat készítéséhez. (A pince stúdiót külön díjazás nélkül bárki használhatja, de alapvetően a nagy stúdió része.)

A sminkszoba-öltöző tágas, gyönyörű fényekben pompázik, méltó munkahely a sminkes kollégáknak és megnyugtató, barátságos környezet a fotózásra érkező modelleknek.

A konyhában korlátlan tea és capuccino és ’becsületkasszás’ zamatos olasz presszó kávé várja a vendégeket. A hűtőből üdítőt, édességet lehet vásárolni.

A szakmai asszisztencia a nap minden percében igénybe vehető, ennek külön díjazása nincs, a szolgáltatás benne foglaltatik a bérleti díjban.

Technikai felszereltség:

Hensel vakuk, fényformálók, soft boxok, folyamatos fényű lámpák, ledfal, körfény, szélgép, füstgép, a nagy stúdióban párhuzamos karos boom állvány.

A ház teljes területén free-wifi lefedettség van.

Parkolás:

Az utcában bőven van parkoló hely, de fontosnak tartjuk a környék szokásait tiszteletben tartani, ezért az első találkozáskor megmutatjuk a parkolási szabályokat. (Parkolási díj nincs.) 

Tömegközlekedés:

A Bosnyák térről indul a 125-ös busz, a Wysocki utcánál kell leszállni, amelybe torkollik a Bocskai utca.
A Mexikói út és Újpest-Központ között közlekedik a 25-ös busz, melyről a Széchenyi utcánál kell leszállni, majd gyalogosan kb. 200 méter.

Nyitva tartás:

A Photobalance Stúdió 8-22 óráig várja a vendégeket a hét minden napján!

Nyitvatartási idő alatt bármikor lehet bérelni a stúdiót; a nagy műteremben a minimális bérlés 3 óra, a kis stúdióban pedig 2 óra. A rugalmas időpontválasztás azonban megköveteli a pontos kezdést és a pontos befejezést!

Egymást követő családi fotózások alkalmával a Photobalance Stúdióban csak a fotósok és az aktuális fotóalanyok tartózkodhatnak. A torlódások elkerülése végett az előbb érkező vendégek az épületen kívül a kocsiban, a kertben vagy a teraszon várakozhatnak.

A lakóövezetben megbúvó Photobalance Stúdió egy olyan alkotó környezet, mely csendjével, nyugalmával, családias hangulatával méltó feltételeket kínál az alázatos és kreatív fotós fantáziájának, tehetségének kiteljesedéséhez.

Bérleti díjak

A Photobalance barátságos és otthonos kialakítása miatt egy fotós, egy-két modell és sminkes részére ideális, az alapdíjakat is eszerint alakítottuk ki. Ennél nagyobb összlétszám, katalógus-fotózás, casting, videófilm-készítés, zenekari fotózás vagy speciális termékek fényképezése esetén külön megállapodás szükséges, ezekben az esetekben magasabbak a díjak.

KIS stúdió

NAGY stúdió

Alapdíj hétköznap

5.500 Ft / 2 óra

10.000 Ft / 3 óra

Alapdíj hétvége és ünnepnap

7.000 Ft / 2 óra

12.000 Ft / 3 óra

Egész napos díj hétköznap (10% kedvezmény)

23.000 Ft / 10 óra

28.000 Ft / 10 óra

Egész napos díj hétvége (10% kedvezmény)

31.500 Ft / 10 óra

36.000 Ft / 10 óra

További órák hétköznap

2.500 Ft / óra

3.000 Ft / óra

További órák hétvége

3.500 Ft / óra

4.000 Ft / óra

Lehetőség van mindkét stúdió egyidejű bérlésére is.

Bérléssel kapcsolatos egyéb információk:

  • Az időpontot első alkalommal csak telefonon lehet foglalni.
  • A lemondási díj, a lefoglalt időszakra jutó bérleti díj fele.
  • A lefoglalt időpontot be kell tartani, pontos kezdést és pontos befejezést kérünk.
  • A stúdiót minden résztvevő saját felelősségére használhatja.
  • Ügyelni kell az eszközök rendeltetés szerinti használatára és a tisztaságra.
  • Károkozás esetén a kárért felelős személy kártérítést köteles fizetni.
  • A bérleti díj tartalmazza valamennyi rendelkezésre álló technikai felszerelés és kiegészítő kellék használatát és a folyamatos asszisztenciát.
  • Külön díjat, kizárólag az elszennyeződött papír háttér és a zuhanyzó használata miatt kell fizetni.
  • A bérleti díjat készpénzben a bérlést követően kell rendezni.