Kedves Fotós Barátunk!

A Photobalance Stúdió egy olyan családias hangulatú fotózási helyszín, mely bensőségességével, emberközeli bájával, folyamatos segítséget nyújtó, hozzáértő asszisztenciával, tökéletes alkotó környezetet kínál a modell- és glamourfotózáshoz. A klimatizált termekben számos kellék, kiegészítő áll rendelkezésre a tökéletes kép elkészítéséhez (fotelek, kanapék, anyagok, baldachinos ágy, stb.)

A nagy terem 50 négyzetméteres területén, a variálható, mozgatható falak segítségével különböző egyedi felületeket tudunk kialakítani, így a fotózás során változatos képsorozat készíthető. Itt található az 5 méter széles, hatalmas fehér háttér is, mely egy különleges kialakítású holkerrel rendelkezik, valamint egy közel 3 méter magas LED fal, mely számos további kreatív megvalósítást kínál.

A kis terem 25 négyzetméter alapterületű, mely általában egy előre berendezett enteriőr. Az év nagy részében boudoir jellegű szoba, megannyi kiegészítővel, de alkalmanként aktuálisan ünnepi díszletek (húsvét, karácsony, Valentin nap) várják vendégeinket.

A pincehelyiség is izgalmas, inspiratív környezet. Az érintetlenül hagyott százéves borospince súrló fényben harsogó hatalmas mészkövei, az ódon berendezések, a hely archaikus hangulata, különleges lehetőséget nyújt bevállalós fotósoknak és modelleknek, egy változatos képsorozat készítéséhez.

Mindezek mellett a gondozott kert is kínál megannyi fotózási lehetőséget. A Nap körbejárja az udvart, számos helyen találunk olyan hátteret, ahova vissza tudjuk deríteni a ragyogó fényt. A harsány zöld növényzet mellett van egy öreg terepjárónk, a gyerekeknek kis faház és sok, elmosódott háttérnek kedvező felület.

A sminkszoba-öltöző tágas, gyönyörű fényekben pompázik, méltó munkahely a sminkes kollégáknak és megnyugtató, barátságos környezet a fotózásra érkező modelleknek. A konyhában készül a méltán híres Photobalance capuccino és a zamatos olasz presszó kávé. A hűtőből üdítőt, édességet lehet vásárolni.
A szakmai asszisztencia a fotózás minden percében igénybe vehető, ennek külön díjazása nincs, a szolgáltatás benne foglaltatik a bérleti díjban.

Technikai felszereltség:

Hensel vakuk, fényformálók, soft boxok, folyamatos fényű lámpák, ledfal, körfény, szélgép, füstgép, a nagy stúdióban párhuzamos karos boom állvány és pantográfok.

A ház teljes területén free-wifi lefedettség van.

Valamennyi helység és kiegészítő korlátlanul igénybe vehető. Stúdiónk célja, hogy minél változatosabb képsorozat készülhessen. Mindenben segítsünk, az átállásokat gyorsan végezzük és tűpontos expozíciót garantálunk. Vendégeinket, rend, tisztaság és szolgálatkész asszisztens fogadja.

Parkolás:

Az utcában bőven van parkoló hely, de fontosnak tartjuk a környék szokásait tiszteletben tartani, ezért az első találkozáskor megmutatjuk a parkolási szabályokat. A parkolás díjtalan.

Tömegközlekedés:

A Bosnyák térről indul a 125-ös busz, a Wysocki utcánál kell leszállni, amelybe torkollik a Bocskai utca.

A Mexikói út és Újpest-Központ között közlekedik a 25-ös busz, melyről a Széchenyi utcánál kell leszállni, majd gyalogosan kb. 200 méter.

Bérleti díjak

 • Hétköznap: 4.500 Ft / óra
 • Hétvégén és ünnepnapokon: 5.000 Ft / óra

(Tárgyi adómentes szolgáltatás, így a feltűntetett árakra már nem kerül plusz ÁFA.)

Nyitva tartás:

A Photobalance Stúdió 8-22 óráig várja a vendégeket a hét minden napján!

Nyitvatartási idő alatt bármikor lehet bérelni a stúdiót, a minimális időtartam 2 óra. A rugalmas időpontválasztás azonban megköveteli a pontos kezdést és a pontos befejezést! Egymást követő családi fotózások alkalmával a Photobalance Stúdióban csak a fotósok és az aktuális fotóalanyok tartózkodhatnak. A torlódások elkerülése végett az előbb érkező vendégek az épületen kívül a kocsiban, a kertben vagy a teraszon várakozhatnak.

Minimális bérlési időtartam 2 óra. A Photobalance barátságos és otthonos kialakítása miatt egy fotós, egy-két modell és sminkes részére ideális, az alapdíjakat is eszerint alakítottuk ki. Ennél nagyobb összlétszám, katalógus-fotózás, casting, videófilm-készítés, zenekari fotózás vagy speciális termékek fényképezése esetén külön megállapodás szükséges, ezekben az esetekben magasabbak a díjak.


Egyéb fontos információk, bérléssel kapcsolatos feltételek:

 • Időpontot első alkalommal csak telefonon lehet foglalni.
 • A szoros időrendre való tekintettel, a lefoglalt időpont kezdete előtt, illetve befejezése után legfeljebb néhány perc eltérést tudunk biztosítani. Az ezen felüli stúdióban eltöltött idő után arányos bérleti díjat számítunk fel.
 • A foglalás törlése miatt lemondási díjjal kell számolni, ami lefoglalt időszakra megállapított bérleti díj fele. A lemondási díj megállapításának határideje a foglalt órák függvényében változik, a következőképpen:
 • 2-5 óra foglalás esetén: az adott nap és az azt megelőző nap
 • 5 óránál hosszabb foglalás esetén: az adott nap és az azt megelőző 5 nap
 • A stúdióban állatok nem tartózkodhatnak.
 • A stúdiót minden résztvevő saját felelősségére használhatja.
 • Ügyelni kell az eszközök rendeltetés szerinti használatára és a tisztaságra.
 • A technikai eszközöket az asszisztensek kezelik.
 • Károkozás esetén a kárért felelős személy kártérítést köteles fizetni.
 • A bérleti díj tartalmazza valamennyi rendelkezésre álló technikai felszerelés és kiegészítő kellék használatát és a folyamatos asszisztenciát.
 • Külön díjat, kizárólag az elszennyeződött papír háttér, a zuhanyzó használata és rendkívüli takarítás miatt kell fizetni. ( konfetti, csillámpor, tollboa használata, erős szennyeződések a padlón, falon, eszközökön, stb.)
 • A bérleti díjat készpénzben a bérlést követően kell rendezni, átutalásra vagy kártyás fizetésre nincs lehetőség

A Photobalance Kft. a mindenkori bérlővel áll jogviszonyban, aki a fenti feltételeket tudomásul veszi és elfogadja.

A lakóövezetben megbúvó Photobalance Stúdió egy olyan alkotó környezet, mely csendjével, nyugalmával, családias hangulatával méltó feltételeket kínál az alázatos és kreatív fotós fantáziájának, tehetségének kiteljesedéséhez. Szeretettel várjuk a felkészült, új inspirációkra vágyó fotósokat, de készséggel segítünk az első szárnypróbálgatások alkalmával is.