Kedves Fotós Barátunk!

A Photobalance Stúdió egy olyan családias hangulatú fotózási helyszín, mely bensőségességével, emberközeli bájával, folyamatos segítséget nyújtó, hozzáértő asszisztenciával, tökéletes alkotó környezetet kínál a modell- és glamourfotózáshoz.

A nagy műterem 50 négyzetméteres területén, változatos falfelületeken és variálható hátérrendszereken túl (téglafal, tapétás fal, fekete sarok, vintage fal, rács) találkozhatunk az 5 méter széles, hatalmas fehér háttérrel, mely egy különleges kialakítású holkerrel rendelkezik, valamint egy közel 3 méter magas LED fallal, mely számos további kreatív megvalósítást kínál.

A klimatizált teremben számos kellék, kiegészítő  áll rendelkezésre a tökéletes kép elkészítéséhez (fotelek, kanapék, anyagok, baldachinos ágy, stb.)

A kis műterem 25 négyzetméter alapterületű, mely rövidebb mini fotózások ideális helyszíne is lehet: egy-egy babafotózás, egy családi emlékkép, egy kis portfólió, néhány kép gyorsan…

A kis stúdió egy modell - egy sminkes - egy fotós hármasnak a legideálisabb. 
Itt is van fehér sarok, fekete és szürke háttér, vintage fal, tapétázott felület és sok-sok kellék. Nem szabad a kis stúdióban nagyobb létszámú fotózásokat, workshopokat, egymást követő családi mini-fotózásokat tartani, mert sajnos itt nincs elég hely a várakozásra.
A kis stúdióhoz nem tartozik külön öltöző helyiség, a mosdó pedig közös a nagy stúdióéval.

A pincehelyiség is izgalmas, inspiratív környezettel várja az ide látogatókat. A surló fényben harsogó hatalmas mészkövek, az ódon berendezések, a hely archaikus hangulata, különleges lehetőséget nyújt bevállalós fotósoknak és modelleknek, egy változatos képsorozat készítéséhez. (A pince stúdiót külön díjazás nélkül bárki használhatja, de alapvetően a nagy stúdió része.)

A sminkszoba-öltöző tágas, gyönyörű fényekben pompázik, méltó munkahely a sminkes kollégáknak és megnyugtató, barátságos környezet a fotózásra érkező modelleknek.

A konyhában korlátlan tea és capuccino és ’becsületkasszás’ zamatos olasz presszó kávé várja a vendégeket. A hűtőből üdítőt, édességet lehet vásárolni.

A szakmai asszisztencia a nap minden percében igénybe vehető, ennek külön díjazása nincs, a szolgáltatás benne foglaltatik a bérleti díjban.

Technikai felszereltség:

Hensel vakuk, fényformálók, soft boxok, folyamatos fényű lámpák, ledfal, körfény, szélgép, füstgép, a nagy stúdióban párhuzamos karos boom állvány.

A ház teljes területén free-wifi lefedettség van.

Parkolás:

Az utcában bőven van parkoló hely, de fontosnak tartjuk a környék szokásait tiszteletben tartani, ezért az első találkozáskor megmutatjuk a parkolási szabályokat. (Parkolási díj nincs.) 

Tömegközlekedés:

A Bosnyák térről indul a 125-ös busz, a Wysocki utcánál kell leszállni, amelybe torkollik a Bocskai utca.
A Mexikói út és Újpest-Központ között közlekedik a 25-ös busz, melyről a Széchenyi utcánál kell leszállni, majd gyalogosan kb. 200 méter.

Nyitva tartás:

A Photobalance Stúdió 8-22 óráig várja a vendégeket a hét minden napján!

Nyitvatartási idő alatt bármikor lehet bérelni a stúdiót, a minimális időtartam 2 óra. A rugalmas időpontválasztás azonban megköveteli a pontos kezdést és a pontos befejezést! Egymást követő családi fotózások alkalmával a Photobalance Stúdióban csak a fotósok és az aktuális fotóalanyok tartózkodhatnak. A torlódások elkerülése végett az előbb érkező vendégek az épületen kívül a kocsiban, a kertben vagy a teraszon várakozhatnak.

Bérleti díjak

A Photobalance barátságos és otthonos kialakítása miatt egy fotós, egy-két modell és sminkes részére ideális, az alapdíjakat is eszerint alakítottuk ki. Ennél nagyobb összlétszám, katalógus-fotózás, casting, videófilm-készítés, zenekari fotózás vagy speciális termékek fényképezése esetén külön megállapodás szükséges, ezekben az esetekben magasabbak a díjak. Lehetőség van mindkét stúdió egyidejű bérlésére is.

HÉTKÖZNAP

HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPON

Bérelt órák számaKIS stúdióNAGY
stúdió
KIS stúdióNAGY
stúdió
2 óra (alapdíj)

6.500 Ft

8.000 Ft

8.000 Ft

9.500 Ft

3 óra

9.500 Ft

11.500 Ft

12.000 Ft

14.000 Ft

4 óra

12.500 Ft

15.000 Ft

16.000 Ft

18.500 Ft

5 óra

15.500 Ft

18.500 Ft

20.000 Ft

23.000 Ft

Minden további óra

3.000 Ft

3.500 Ft

4.000 Ft

4.500 Ft

(Tárgyi adómentes szolgáltatás, így a feltűntetett árakra már nem kerül plusz ÁFA.)


Egyéb fontos információk, bérléssel kapcsolatos feltételek:

 • Időpontot első alkalommal csak telefonon lehet foglalni.
 • A szoros időrendre való tekintettel, a lefoglalt időpont kezdete előtt, illetve befejezése után legfeljebb néhány perc eltérést tudunk biztosítani. Az ezen felüli stúdióban eltöltött idő után arányos bérleti díjat számítunk fel.
 • A foglalás törlése miatt lemondási díjjal kell számolni, ami lefoglalt időszakra megállapított bérleti díj fele. A lemondási díj megállapításának határideje a foglalt órák függvényében változik, a következőképpen:
  2-5 óra foglalás esetén: az adott nap és az azt megelőző nap
  5 óránál hosszabb foglalás esetén: az adott nap és az azt megelőző 5 nap
 • A stúdióban állatok nem tartózkodhatnak.
 • A stúdiót minden résztvevő saját felelősségére használhatja.
 • Ügyelni kell az eszközök rendeltetés szerinti használatára és a tisztaságra.
 • A technikai eszközöket az asszisztensek kezelik.
 • Károkozás esetén a kárért felelős személy kártérítést köteles fizetni.
 • A bérleti díj tartalmazza valamennyi rendelkezésre álló technikai felszerelés és kiegészítő kellék használatát és a folyamatos asszisztenciát.
 • Külön díjat, kizárólag az elszennyeződött papír háttér, a zuhanyzó használata és rendkívüli takarítás miatt kell fizetni. ( konfetti, csillámpor, tollboa használata, erős szennyeződések a padlón, falon, eszközökön, stb.)
 • A bérleti díjat készpénzben a bérlést követően kell rendezni.

A Photobalance Kft. a mindenkori bérlővel áll jogviszonyban, aki a fenti feltételeket tudomásul veszi és elfogadja.

A lakóövezetben megbúvó Photobalance Stúdió egy olyan alkotó környezet, mely csendjével, nyugalmával, családias hangulatával méltó feltételeket kínál az alázatos és kreatív fotós fantáziájának, tehetségének kiteljesedéséhez.